Publieksprijs Radio Advertising Awards gaat naar Vodafone

Met maar liefst 27% van de stemmen heeft de Nederlandse consument bepaald dat ‘Goede voornemens’ van Vodafone, gemaakt door Achtung!, de publieksprijs van de RAB Radio Advertising Awards heeft gewonnen. Soundcircus en MEC werkten ook mee. Voor deze prijs werden tien voorrondes gehouden waarin steeds tien radiocommercials door minimaal 600 respondenten werden beoordeeld. De voorrondes werden uitgevoerd door onafhankelijk marktonderzoeksbureau Ruigrok | NetPanel. Een radiocampagne op alle RAB-radiostations riep consumenten op om te stemmen via de website www.debesteradiocommercial.nl. De termijn om te stemmen is voorbij, er kan niet meer gestemd worden. De prijswinnaars van de LG Stylus 2 zijn:

  • D. Cohen uit Amsterdam
  • C. Voorthuijzen uit Capelle aan den IJssel
  • M. Schuit uit Castricum
  • L. Bos uit Breda

Het stemmen is niet meer mogelijk.
Bedankt voor het stemmen, de winnaars van de beste radiocommercial van 2016 is Vodafone met 'Goede Voornemens'

Over ons

RAB is de marketingorganisatie van alle landelijke en regionale, publieke en commerciële radiostations en staat voor het vermarkten van radiokennis & inspiratie van nu en van morgen voor de adverteerder en haar adviseurs.

RAB is één van de opdrachtgevers van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) en biedt ondersteuning aan adverteerders, reclame- en mediabureaus om effectieve en creatieve radioreclame te maken.

    rab footer

Contact

Facebook - Twitter - www.rab.fm